livetsommirakel

Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Emelie - 16 maj 2010 23:50

Japp, nu sitter man här.. IGEN! haha :) har gött tråkigt, chattar med dem bästa på msn, Alex, Robban och Johan <3 Sitter även på bdb, youtube och facebook :) Ta en titt in på bdb vetja ! LivetSomMirakel heter jag där med (:


Jag tänkte du dumpa lite musik tips på er (: min favorit artist är den vackraste i världen, nämligen Calle Kristiansson ! Puss på han (:


Några bra låtar nu då (:


Calle Kristiansson - Bad day

Calle Kristiansson - To be with you

Calle Kristiansson & Mariette - Someone new

Calle Kristiansson - Walking in memphis

White Lion - When the Children cry

Rise Against - Hero Of war

P!nk - Fun house


hmm.. ja jag har MASSA favorit låtar som jag växlar mellan (: men dessa gäller just nu (: kanske du kan kommentera dina hetaste låtar? (: Puss på dej !   bild på den bästa i världen, finns INGEN som kan ta DIN plats ! <3 Älskar dej Ninja ! Now and forever ! <3

Av Emelie - 16 maj 2010 16:46

Idag är en sån där dag, då man absolut inte ska retas med mig.. haft de senaste dagarna likadant men idag kommer jag ta ut allt på nån.. det känner jag på mig.. (: undra vem den "lyckliga" blir?


Jag funderar även på allt idag, har så många frågor men inga svar.. t.e.x vad är jag till för? vad är du till för? jag undrar om ALLT idag, förstår lixom ingeting.. ser inte meningen med nått.. vill även ut och jogga och bara låta alla tankar och funderingar fara sin väg.. men i detta vädret.. NEJTACK! Och flugorna, ja uch.. finns inget värre asså.. hemska små djur.. flyger runt med vilket syfte då? INGET ALLS ! uch uch ! dem bara retas och är allmänt jobbiga och äckliga.. min lilla honkatt har tagit alla flugor i huset.. utan en.. den lyckas hon inte ta.. han e för envis.. och hon e för tjock.. väntar ungar gör hon.. får väll se hur det blir =)


Syrran och hennes kille va ute och drack igår.. ligger bakfulla båda två och jag vill in till Vara :( får tokdamp om jag ska sitta här hemma själv länge till -.-' lixom, orkar inte ! x) nej du, nu ska jag upp och tjata på dem lite mer.. kanske kanske dem ger med sig ? Ha det bäst allihopa och puss på dig <3  

Presentation


LivetSomMirakel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

språkmöjligheter

Klottra nått roligt (:


Ovido - Quiz & Flashcards